Winkelwagen
Aantal items: 0
Totaal: € 0,00
De website van Gebr. Drost gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Gebr. Drost.

Bel nu: 0317- 620801 Menu mobiele website

Tentverhuur Barneveld

Bent u op zoek naar tentverhuur Barneveld? Wilt u een mooie tent huren in Barneveld of omgeving. Gebroeders Drost heeft een ruim assortiment tenten en partytenten, geschikt voor verschillende feesten en evenementen.

Tentverhuur Barneveld met ruime ervaring

Gebroeders Drost heeft al jaren ervaring en expertise in tentverhuur, partyverhuur en het verzorgen van catering. Wij zijn dan ook een vertrouwd adres voor het verzorgen van uw feest, bruiloft, bijeenkomst of evenement.

Tentverhuur Barneveld Assortiment

Ons ruime assortiment tenten bestaat uit: partytenten, pagodetenten en spantenten. Deze tenten zijn te huren in verschillende afmetingen en groottes. Afhankelijk van uw feest of evenement kunnen we u een geschikte tent adviseren.

Opbouwen tent Barneveld

Afhankelijk van de grootte van de tent en uw wensen, bouwen we de tent ook voor u op. Op deze manier is alles voor uw verzorgt en kunt u genieten van uw feest.

Tentverhuur Barneveld Bruiloft

Heeft u een unieke locatie in Barneveld en omstreken voor uw bruiloft, maar is het niet overdekt? Huur een tent bij Gebroeders Drost!  Zo kunt u genieten van de locatie en heeft u zekerheid bij slechter weer. 
Wij kunnen ook de gehele inrichting en catering voor uw feest of evenement verzorgen. In samenspraak met u creëren wij een unieke trouwlocatie, zodat het een perfecte dag wordt die aan niets zal ontbreken.
 
Wilt u een partytent huren in Barneveld? We bespreken graag met u de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Gebr. Drost Tentenverhuur in beeld
Hieronder ziet u een aantal projecten en locaties met tenten en partyverhuur van Gebroeders Drost:
  Foto (1) Tentverhuur Barneveld Foto (2) Tentverhuur Barneveld Foto (3) Tentverhuur Barneveld Foto (4) Tentverhuur Barneveld