Winkelwagen
Aantal items: 0
Totaal: € 0,00
De website van Gebr. Drost gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Gebr. Drost.

Bel nu: 0317- 620801 Menu mobiele website

Tentenverhuur Gelderland

Bent u op zoek naar tentenverhuur Gelderland? Wilt u een tent huren voor uw feest of evenement? Dan bent u bij Gebroeders Drost aan het juiste adres. Wij hebben al jaren ervaring in het verhuren van tenten, partybenodigheden en het verzorgen van catering. Wij richten ons voornamelijk op Gelderland en omstreken. Maar ook daarbuiten zijn wij u graag van dienst.

Soorten tentenverhuur Gelderland

Het huren van een tent is geschikt voor verschillende soorten evenementen en feesten. Zo hebben wij reeds tenten geregeld bij aan vele  sport evenementen, bedrijf evenementen, jubileums, bruiloften en feesten.
Ons ruime assortiment tentenverhuur bestaat uit: partytenten, pagodetenten en spantenten. Deze kunt u huren in verschillende afmetingen. Wij adviseren u graag de juiste tent bij uw feest of evenement.

Bruiloft

Wilt u een tent huren voor uw Bruiloft? Wilt u uw bruiloft op een unieke buiten locatie vieren, maar is deze niet overdekt? Huur dan een tent bij gebroeders Drost. Op deze manier heeft u bij alle weersomstandigheden een perfect locatie. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw bruiloftfeest.

Partyverhuur en Catering Gelderland

Naast tentenverhuur, kunnen wij ook de party-benodigdheden en catering voor uw feest of evenement verzorgen. We kunnen naar uw wensen, de feestlocatie inrichten en aankleden. Zo straalt het evenement of feest precies uit wat u wilt. Onze overheerlijke catering is daarbij een perfecte aanvulling.  Met onze jarenlange ervaring  hebben wij vele evenementen reeds tot een succes gemaakt.

Advies/informatie tentenverhuur Gelderland

Wilt u meer informatie en advies over tentenverhuur Gelderland? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag een onvergetelijk feest te organiseren. 

Gebr. Drost Tentenverhuur in beeld
Hieronder ziet u een aantal projecten en locaties met tenten en partyverhuur van Gebroeders Drost:
  Foto (1) Tentenverhuur Gelderland Foto (2) Tentenverhuur Gelderland Foto (3) Tentenverhuur Gelderland Foto (4) Tentenverhuur Gelderland