Winkelwagen
Aantal items: 0
Totaal: € 0,00
De website van Gebr. Drost gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Gebr. Drost.

Bel nu: 0317- 620801 Menu mobiele website

Partytent huren Zeist

Geeft u een feest of wilt u een evenement organiseren? Heeft u hiervoor de perfecte locatie, maar is het niet overdekt? Huur dan een partytent bij Gebroeders Drost, voor een perfect feest of evenement op een unieke locatie.

Partytent huren Zeist

Bij Gebroeders Drost kunt u een partytent huren in Zeist en omstreken. Wij hebben al vele feesten en evenementen tot een succes gemaakt met onze prachtige tenten, uitstekende party benodigdheden verhuur en overheerlijke catering.

Ons ruime assortiment partytenten bestaat uit allerlei verschillende soorten en maten tenten. Naast partytenten verhuren wij pagodetenten en spantenten.  Gezamenlijk kunnen we de geschikte partytent voor uw feest of evenement bepalen.

Aankleding locatie en Catering

Naast tentverhuur specialiseren wij ons in de inrichting van feestlocaties en in catering. Op deze manier heeft u één contact persoon voor uw feest. Wij adviseren en helpen u dan ook graag bij het plannen van uw evenement. Al vele feesten en evenementen waren een groot succes met de service van gebroeders Drost.

Bruiloft

Heeft u al een prachtige locatie gevonden voor uw bruiloft, maar bent u nog op zoek naar een overdekt gedeelte? Het huren van partytent is dan een goede keuze. Zo heeft u altijd een geschikte locatie bij alle weersomstandigheden. Ook de aankleding van uw partytent kunnen we verzorgen, we bespreken dan graag met u uw wensen. Zo wordt het een onvergetelijke dag!

Partytent huren Bedrijfsevenementen

Ook voor bedrijfsevenementen is een partytent huren geschikt. Vele bedrijven huren reeds een partytent voor hun bedrijfsevenement. Een evenement kan zo gemakkelijk op eigen terrein georganiseerd worden en er is altijd voldoende ruimte voor het ontvangen van klanten en andere relaties. We bespreken hiervoor graag met u de mogelijkheden. Zo kunnen we de juiste sfeer creëren, zodat het een onvergetelijk  evenement wordt.
 
Naast Zeist kunt ook een partytent huren in Arnhem, Barneveld en Ede.
 
Wilt u een partytent huren in Zeist? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We adviseren en ondersteunen u graag, voor een onvergetelijk feest of evenement. 

Gebr. Drost Tentenverhuur in beeld
Hieronder ziet u een aantal projecten en locaties met tenten en partyverhuur van Gebroeders Drost:
  Foto (1) Partytent huren Zeist - Catering & Party verhuur Zeist Foto (2) Partytent huren Zeist - Catering & Party verhuur Zeist Foto (3) Partytent huren Zeist - Catering & Party verhuur Zeist Foto (4) Partytent huren Zeist - Catering & Party verhuur Zeist