Winkelwagen
Aantal items: 0
Totaal: € 0,00
De website van Gebr. Drost gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Gebr. Drost.

Bel nu: 0317- 620801 Menu mobiele website

Partytent huren Ede

Wilt u een partytent huren voor een feest, bruiloft of evenement? Dan bent u bij Gebroeders Drost aan het juiste adres. Bij ons kunt u een partytent huren in Ede voor verschillende evenementen en feesten. Wij hebben een ruim assortiment tenten, in allerlei soorten en maten. 

Tent huren Ede

Een partytent huren is geschikt voor allerlei redenen. Allereerst omdat de tent geplaatst kan worden op verschillende locaties. U kunt een specifieke locatie uitzoeken, die voor u uniek is, bijvoorbeeld op uw eigen terrein.  Op deze manier heeft u altijd een overdekte locatie en hoeft u zich geen zorgen te maken over het weer.

Partytent huren in Ede

Gebroeders Drost verhuurt tenten aan zowel bedrijven als particulieren. Met onze jarenlange ervaring hebben we al veel feesten en evenementen tot een succes gebracht. Zo hebben we bijvoorbeeld tenten verhuurd in Ede en omstreken voor recepties, jubileums, kampioenschappen, personeelsfeesten, enzovoort.

Bruiloft

Wanneer u uw bruiloft bijvoorbeeld dichtbij huis wilt vieren, dan is een partytent huren voor in uw achtertuin een uitstekende oplossing. Wij kunnen ook voor een bijzondere aankleding en de catering zorgen. Zo zorgen we voor een compleet feest op die bijzondere dag in uw leven. 

Partytent huren Ede Evenementen

Naast feesten en bruiloften is het huren van een partytent ook geschikt voor verschillende evenementen. Zo verhuren wij ook partytenten in Ede en omgeving bij bijvoorbeeld paard- en sport evenementen.
Bovendien is een partytent huren ook geschikt voor verschillende bedrijfsevenementen. Zo kunt u al uw relaties ontvangen op het terrein van uw eigen bedrijf.

Inrichting en Catering

Naast het huren van een tent, kunt u ook de inrichting en catering van uw feest of evenement bij gebroeders Drost regelen. Wij kunnen de gehele inrichting van de locatie en de catering voor u verzorgen. Zo heeft u één contactpersoon voor uw gehele feest.

U kunt naast een partytent huren in Ede ook in andere plaatsen in Gelderland en Utrecht partytenten en tenten huren, zoals Zeist, Arnhem, Veenendaal en Utrecht stad. 
 
Wilt u een partytent bij ons huren? Neem dan vrijblijvend contact  met ons op! We bespreken graag met u de mogelijkheden: 0317 620801.

Gebr. Drost Tentenverhuur in beeld
Hieronder ziet u een aantal projecten en locaties met tenten en partyverhuur van Gebroeders Drost:
  Foto (1) Partytent huren Ede Foto (2) Partytent huren Ede Foto (3) Partytent huren Ede Foto (4) Partytent huren Ede