Winkelwagen
Aantal items: 0
Totaal: € 0,00
De website van Gebr. Drost gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Gebr. Drost.

Bel nu: 0317- 620801 Menu mobiele website

Partytent huren Arnhem

Wilt u een partytent huren in Arnhem? Gebroeders Drost Catering & Verhuur heeft een ruim assortiment tenten.  Één van onze belangrijkste werkgebieden is  Arnhem. Bij ons kunt u allerlei soorten tenten huren, grote en kleine tenten in verschillende afmetingen.

Soorten partytent huren Arnhem

U kunt een partytent huren in Arnhem voor verschillende feesten, evenementen of bijeenkomsten. Ons ruime assortiment bestaat onder andere uit partytenten, pagodetenten en spantenten. In overleg kunnen we u een geschikte tent adviseren. 

Partytent huren Arnhem Bruiloft

Voor een complete bruiloft kunt u een partytent huren. Zo kunt u het feest bijvoorbeeld dichtbij huis vieren of op een unieke locatie in en rondom Arnhem. Zo heeft u altijd een overdekte locatie. Ook de complete inrichting van de partytent  kunnen wij voor u verzorgen. Samen met u bespreken we dan alle wensen qua inrichting. Zo is de sfeer en het uiterlijk van de locatie, precies zoals u het wenst!

Evenement en Feest

Wilt u voor een evenement een partytent huren? Wij hebben reeds ervaring met vele verschillende evenementen in Arnhem en omgeving. In overleg kunnen we ook de catering en aankleding van uw evenement verzorgen.
 
Naast Arnhem kunt ook een partytent huren in UtrechtEde, Zeist, Veenendaal en Barneveld.
 
Wilt u een partytent huren in Arnhem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We bespreken graag met u de mogelijkheden.

Gebr. Drost Tentenverhuur in beeld
Hieronder ziet u een aantal projecten en locaties met tenten en partyverhuur van Gebroeders Drost:
  Foto (1) Partytent huren Arnhem Foto (2) Partytent huren Arnhem Foto (3) Partytent huren Arnhem Foto (4) Partytent huren Arnhem