Winkelwagen
Aantal items: 0
Totaal: € 0,00
De website van Gebr. Drost gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Gebr. Drost.

Bel nu: 0317- 620801 Menu mobiele website

Tentenverhuur

Tent huren

Gebroeders Drost is al jaren een vertrouwd adres voor het huren van een tent voor uw feest, bruiloft of evenement. Ons ruime assortiment tenten bestaat uit pagodetenten, partytenten en spantenten. U kunt deze tenten huren in verschillende soorten en afmetingen. 
 
Tentenverhuur Gebr. Drost

Een tent voor ieder feest of evenement

Een tent huren is geschikt voor verschillende evenementen, feesten en bijeenkomsten. Zowel zakelijk als privé kunt u bij ons een tent huren. Wij adviseren u graag welke tent geschikt is voor uw evenement. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact met ons op!

Tentenverhuur bezorging

Wij bezorgen én zetten de tent voor u op de door u gewenste locatie. 
 
Bezorging Tentenverhuur

Compleet verzorgt evenement

Naast tenten verhuren wij ook party benodigdheden en toebehoren. Ons ruime assortiment partyverhuur bestaat uit o.a. (sta)tafels, stoelen en barkrukken. Het assortiment partyverhuur wordt constant aangevuld. Neem daarom contact met ons op voor uw wensen. 
Ook kunnen wij voor u de gehele inrichting en catering van uw evenement of feest verzorgen. Dit doen we geheel gebaseerd op uw wensen. 
 
Door onze jarenlange ervaring in het verzorgen van  feesten en evenementen heeft  u een perfecte partner voor uw feest of evenement. Daarbij heeft u het voordeel van slechts één aanspreekpunt
 

Wij werken voornamelijk in de provincies Gelderland en Utrecht, maar ook daarbuiten zijn wij u graag van dienst. Wij zijn werkzaam in o.a. de volgende plaatsen: Arnhem, Renkum, Oosterbeek, Ede, Barneveld, Veenendaal, Doorn, Driebergen, Zeist en Utrecht Stad.

Gebr. Drost Tentenverhuur in beeld
Hieronder ziet u een aantal projecten en locaties met tenten en partyverhuur van Gebroeders Drost:
  Foto (1) Tentenverhuur bij Gebroeders Drost Catering en Verhuur Foto (2) Tentenverhuur bij Gebroeders Drost Catering en Verhuur Foto (3) Tentenverhuur bij Gebroeders Drost Catering en Verhuur Foto (4) Tentenverhuur bij Gebroeders Drost Catering en Verhuur