Winkelwagen
Aantal items: 0
Totaal: € 0,00
De website van Gebr. Drost gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Gebr. Drost.

Bel nu: 0317- 620801 Menu mobiele website

Partyverhuur Veenendaal

Partyverhuur Veenendaal: Gebroeders Drost doet het al 20 jaar. Bij ons heeft u keuze uit een ruim assortiment party-benodigdheden en inrichting van uw locatie.

Partyverhuur Veenendaal

Wij hebben een ruime ervaring in partyverhuur. Zo hebben wij al vele evenementen en feesten voorzien van tenten, catering en partyverhuur. Wij verzorgen feesten en evenementen zowel voor bedrijven als particulieren.

Assortiment Partyverhuur Veenendaal

Wij hebben een ruim assortiment. Zo kunnen wij een goede en mooie aankleding van uw feest en evenement bieden. Ons assortiment partyverhuur Veenendaal bestaat onder andere uit:

  • Tafels
  • Statafels
  • Krukken
  • Banken
  • Stoelen
  • Buffetafels
  • Podia

Daarnaast bieden wij nog meer party-benodigdheden voor partyverhuur Veenendaal, party verhuur Utrecht en omstreken. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons.

Aankleding locatie

Naast partyverhuur kunnen wij ook de gehele inrichting en aankleding van uw tent of locatie verzorgen. Zo creëren we een locatie die precies voldoet aan uw wensen. 

Bezorging partyverhuur Veenendaal

Wij kunnen de party-benodigdheden bij u in Veenendaal en omstreken bezorgen. Ook kunt u zelf de partyverhuur artikelen afhalen. Wilt u liever dat we het ook komen opbouwen? Geen probleem, dit doen we graag voor u. Op deze manier heeft u een onbezorgd evenement!

Wilt u een compleet verzorgt evenement, bespreek dan met ons de mogelijkheden. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via ons telefoonnummer: 0317 620801.

Gebr. Drost Tentenverhuur in beeld
Hieronder ziet u een aantal projecten en locaties met tenten en partyverhuur van Gebroeders Drost:
  Foto (1) Partyverhuur Veenendaal Foto (2) Partyverhuur Veenendaal Foto (3) Partyverhuur Veenendaal Foto (4) Partyverhuur Veenendaal