Winkelwagen
Aantal items: 0
Totaal: € 0,00
De website van Gebr. Drost gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Gebr. Drost.

Bel nu: 0317- 620801 Menu mobiele website

Partyverhuur Driebergen

Wilt u een onvergetelijk feest of evenement? En heeft u het liefst dat alles verzorgt is? Dan bent u bij Gebroeders Drost aan het juiste adres. Wij helpen u graag met partyverhuur, tentverhuur en catering in Driebergen en omstreken.

Partyverhuur Driebergen met ruime ervaring

Wij hebben een ruime ervaring met partyverhuur in Driebergen. Zo voorzien wij jaarlijks vele feesten en evenementen van tenten, party-benodigdheden en catering. Onze klanten ervaren ons assortiment, diensten en service als prettig en volledig.

Assortiment Partyverhuur Driebergen

Ons assortiment partyverhuur bestaat uit vele verschillende party-benodigdheden zoals:

  • Tafels
  • Statafels
  • Krukken
  • Banken
  • Stoelen
  • Buffettafels
  • Podia

Daarnaast zijn er nog veel meer party-benodigdheden die u bij ons kunt huren. Wij breiden ons assortiment constant uit, op deze manier voldoen wij aan de vraag van de klant. Naast partyverhuur Driebergen, verzorgen wij ook partyverhuur in andere regio’s zoals: party verhuur Utrecht en partyverhuur Veenendaal.

Aankleding locatie

U kunt ons ook inhuren voor de complete aankleding en inrichting van uw locatie. Wij verzorgen dan de aankleding, compleet naar uw wensen. Zo is de sfeer van de locatie altijd naar uw wens.

Tent huren Driebergen

Wilt u ook een tent huren in Driebergen? Bij ons is het ook mogelijk om de tent voor uw feest of evenement te huren. Ons assortiment tenten bestaat uit verschillende afmetingen partytenten, pagodetenten en spantenten. Wij kunnen deze indien gewenst voor u opzetten in Driebergen.
 
Wilt u meer informatie over het assortiment en de diensten van Gebroeders Drost? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Dan bespreken we graag met u de mogelijkheden.

Gebr. Drost Tentenverhuur in beeld
Hieronder ziet u een aantal projecten en locaties met tenten en partyverhuur van Gebroeders Drost:
  Foto (1) Partyverhuur Driebergen Foto (2) Partyverhuur Driebergen Foto (3) Partyverhuur Driebergen Foto (4) Partyverhuur Driebergen