Winkelwagen
Aantal items: 0
Totaal: € 0,00
De website van Gebr. Drost gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Gebr. Drost.

Bel nu: 0317- 620801 Menu mobiele website

Party verhuur Utrecht

Bent u op zoek naar party verhuur Utrecht? Zoekt u een tent verhuurder en catering partij met een breed assortiment en een goede kwaliteit? Dan bent u bij de Gebroeders Drost Catering & Verhuur aan het juiste adres.

Catering en party verhuur Utrecht

Wij leveren een breed assortiment tenten en party verhuur in Utrecht en omstreken. Ook hebben we een veelzijdige catering. U kunt ons zowel particulier of als organisatie inhuren.

Assortiment party verhuur Utrecht

Ons ruime assortiment party verhuur bestaat onder andere uit:

 • Statafels
 • Tafels
 • Stoelen
 • Krukken
 • Banken
 • Podia
 • Buffettafel

Ons assortiment vullen wij voortdurend aan, wilt artikelen huren die hier niet genoemd worden, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Ook kunnen wij de gehele inrichting en aankleding van een locatie voor u verzorgen. We bespreken hiervoor graag met u de mogelijkheden, zodat de locatie geheel naar uw wensen aangekleed is.

Bezorging party verhuur Utrecht

De party verhuur artikelen kunt u bij ons afhalen of in overleg kunnen we deze ook bezorgen in Utrecht. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de gehuurde artikelen klaar te zetten. Zo is alles voor u geregeld en hoeft u zich geen zorgen te maken.

Tentverhuur Utrecht

Wilt u ook een tent huren voor uw feest of evenement? Wij bieden ook een ruim assortiment tenten voor feesten, bruiloften en evenementen. Zo kunt u een tent huren in verschillende afmetingen en soorten. In overleg bespreken we graag de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en prijzen voor party verhuur Utrecht, neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag voor een onvergetelijk feest of evenement!
 

Gebr. Drost Tentenverhuur in beeld
Hieronder ziet u een aantal projecten en locaties met tenten en partyverhuur van Gebroeders Drost:
  Foto (1) Party Verhuur Utrecht Catering & Party verhuur Utrecht Foto (2) Party Verhuur Utrecht Catering & Party verhuur Utrecht Foto (3) Party Verhuur Utrecht Catering & Party verhuur Utrecht Foto (4) Party Verhuur Utrecht Catering & Party verhuur Utrecht