Winkelwagen
Aantal items: 0
Totaal: € 0,00
De website van Gebr. Drost gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Gebr. Drost.

Bel nu: 0317- 620801 Menu mobiele website

Partyverhuur

Assortiment partyverhuur

Organiseert u een feest of evenement en bent u op zoek naar party-benodigdheden? Dan bent u bij de Gebroeders Drost Catering en Verhuur aan het juist adres. Ons ruime assortiment party-benodigdheden bestaat uit vele verschillende toebehoren om uw feest of evenement tot een groot succes te maken. 
 
Ons assortiment bestaat o.a. uit:
  • Meubilair: allerhande stoelen en tafels
  • BBQ´s
  • Verwarming
  • Verlichting
  • Borden en bestek
  • En nog veel meer..
Het assortiment  partyverhuur wordt steeds aangevuld. Heeft u bepaalde wensen voor partyverhuur, neem dan contact met ons op!
 

Inrichting en aankleding locatie

Wij kunnen ook de inrichting en aankleding van uw evenement of feest verzorgen. Gezamenlijk bespreken we al uw wensen qua inrichting en sfeer. Zo is de locatie precies verzorgd, zoals u het wenst! Al onze artikelen worden compleet verpakt aangeleverd. 
 

Bezorging of afhalen partyverhuur

De gehuurde partybenodigheden en toebehoren kunnen we naar wens op locatie bezorgingen. Ook kunt u de artikelen bij ons afhalen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of wilt u prijzen aanvragen, neem dan contact met ons op.

Verzorgingsgebied partyverhuur

Gebroeders Drost heeft een ruim verzorgingsgebied in Nederland. We zijn voornamelijk actief in de provincies Utrecht en Gelderland. Wij bieden vele mogelijkheden, zoals partyverhuur in Utrecht, tentenverhuur in Gelderland en vele verschillende mogelijkheden voor catering.

Tent huren

Wilt u voor uw evenement of feest ook een tent huren? Wij verhuren ook diverse soorten party- en feesttenten. De tenten zijn beschikbaar in allerlei soorten maten. Voor ieder feest of evenement hebben wij een geschikte tent! Bekijk ons volledige assortiment tentenverhuur
Gebr. Drost Tentenverhuur in beeld
Hieronder ziet u een aantal projecten en locaties met tenten en partyverhuur van Gebroeders Drost:
  Foto (1) Partyverhuur, Gebroeders Drost Catering en Verhuur Foto (2) Partyverhuur, Gebroeders Drost Catering en Verhuur Foto (3) Partyverhuur, Gebroeders Drost Catering en Verhuur Foto (4) Partyverhuur, Gebroeders Drost Catering en Verhuur