Winkelwagen
Aantal items: 0
Totaal: € 0,00
De website van Gebr. Drost gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Gebr. Drost.

Bel nu: 0317- 620801 Menu mobiele website

Ons bedrijf

Tentenverhuur, Partyverhuur en Catering

Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring in tentenverhuur, partyverhuur en catering. Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten en maten tenten, het meest uitgebreide assortiment partyverhuur en natuurlijk de lekkerste catering. Van partytent tot statafels en van borrelhapjes tot een uitgebreid dinerbuffet; wij verzorgen het voor u tot in de puntjes.  
 

Een verzorgd evenement

Wij kunnen alle benodigdheden leveren voor een grandioos feest of evenement. Met onze ruime ervaring zijn we de ideale expert en partner om uw evenement te verzorgen. Jaarlijks verzorgen wij meer dan 600 evenementen en feesten. Voor zowel particuliere als zakelijke afnemers!
 

Een evenement zoals u wenst

Doordat wij alles kunnen leveren wat u nodig heeft voor een perfect evenement of feest, heeft u één contactpersoon. We maken graag met u een persoonlijke afspraak. We bespreken dan al uw wensen en zo bent u ervan verzekert dat alle gemaakte afspraken worden nagekomen. Zo weet u zeker dat het een onvergetelijke en perfect evenement of feest wordt. 
 
Ons werkgebied bestaat voornamelijk uit de provincies Gelderland en Utrecht, maar ook daarbuiten zijn we u graag van dienst!
 
Gebr. Drost Tentenverhuur in beeld
Hieronder ziet u een aantal projecten en locaties met tenten en partyverhuur van Gebroeders Drost:
  Foto (1) Gebroeders Drost Catering en Verhuur voor een compleet feest Foto (2) Gebroeders Drost Catering en Verhuur voor een compleet feest Foto (3) Gebroeders Drost Catering en Verhuur voor een compleet feest Foto (4) Gebroeders Drost Catering en Verhuur voor een compleet feest